Dåligt

2012-07-29 @ 10:56:14
känns dumt av mig att ha en blogg och aldrig blogga... det är ju ändå en hel del som kikar in och så vill ja ju gärna ha nåt inläg skrivet varje dag, så man kan se tillbaka på sin utveckling dag för dag.
 
För att uppdatera läget med Dian; Dian mår prima ute i sommarhagen och det känns som om hon äntligen har börjat vakna till liv efter sin sommardvala (haha). Hon blev ju så otroligt trött och seg efter att vi släppt ut henne (mkt förståeligt, men ändå) men nu känns det somsagt som om den egna motorn åtevänt, underbart!
 
Dock, kan jag inte säga att det går så bra med Dian just nu, eller det är snarare så att det inte går så bra för min egen del. Jag är verkligen inne i en svacka, som ryttare, just nu. Ingenting funkar, verkligen ingenting. Får inte till sitsen, inte kontakten, allt det där jag vet, känns som bortblåst. Jag vet att man ska ta upp blicken, att man ska leda, att man ska sitta upprätt, ha kontakt med munnen... Men ingenting går vägen :( Jag är inte på topp just nu med andra ord. Och det SUGER. Apballe. (ursäkta).
 
Jag ska rida lektion på torsdag för en superbra tränare, ska försöka börja om från början lite gran och bara fokusera på mig själv. Man blir så otoligt frustread när det är såhär, man vet, men det går lixom inte. Ja, frustredande är nog rätt ord. Sen har jag lätt för att ta saker och ting väldigt allvarligt och har svårt att se på saker och ting ur andra perspektiv. Jag vill så mycket, och så gärna, när då saker och ting skiter sig känns det som om världen rasar och jag blir förbannad, arg, ledsen. Har som sagt svårt att ta det med en klackspark men nu känns det bättre, jag har lite av en plan nu och har även samtalat med min mor. Den här träningen på torsdag känns väldigt nyttig och jag ser fram emot den.
 
Måste även tillägga, för att ni inte ska tro att jag är värsta galningen, att jag har varit inne i den här svackan ganska länge nu och detta är inte något jag upplevde typ endast igår, om ni fattar?
 
WellWell, det känns inte så hopplöst just nu i alla fall. Idag ska Dian vila, bara laaaaata sig i sommarhagen :D och jag ska antaligen luncha å mysa med en kompis i stan (om åsnan hör av sig).
 
Se ya, ska ta tag i det här med bloggen nu också, tänke jag :) Funderar på att ändra layouten så småning om också....
 
 <3
 

Bortrest

2012-07-26 @ 06:08:26
Hej nu har uppdateringen varit dålig igen, men jag har varit bortrest och har inte kunnat blogga. :( nu sitter jag på tåget påväg till stallet och ska jobba... Vi hörs!

Heej

2012-07-22 @ 17:02:24
Är hemma från stallet nu. Har jobbat och tagit hand om Dian, dock ej ridit.
 
Är fett trött så bara hänger i soffan, kommer inte röra häcken på hela kvällen :D tur att det är söndag så man slipper ha dåligt samvete för att man inte är ute å gör nåt kul, hehe.
 
Orkar verkligen ingenting efter den här killer-helgen. Har ju som ja berättade haft stalltvätt hela dagen igår (rejält jobbigt) + idag upp tidigt å jobba hela dagen :) Men jag klagar inte, älskar detta. Å vädret har ju varit på sin bästa sida, förvånande nog... ;) Läste btw att de ska komma värsta ryss-värmen nu med typ +25, in my ass. Tjeeena mitt bena lixom. Haha
 
Ahjaa. Har precis ätit jordgubbar och till middag blir det popcorne, asså jag orkar inget annat. Haha se ya
 
 
 
Hahahaha här får ni en stabil bild ifrån nån kväll i sommar, nyktert?

Pictures!

2012-07-22 @ 07:58:00
Här kommer lite bilder ifrån ett markarbetes pass, innan jag åkte iväg. Gick ganska bra faktiskt.
 
ojoj, lite taggad
 

Lite mer statuuuuuuuuuuuus

2012-07-21 @ 20:55:06
Hej igen, tänkte också skriva att Idag hade vi också stalltvätt, vi använde oss av högtryckstvättar och bara körde igenom hela stallet å alla boxar! Blev skitfint! :D Har tvättat boxen å krubba å vattenkopp noga plus fixat till en fräsh och jämn vattenbädd som ska få gosa till sig ett par dagar nu. Längtar tills vi tar in dian och kan ställa in henne i sin fina box (fotar den imorrn!), så vi kan börja banta henne hehe. Nej men seriöst hon är för fet. Detta fungerar inte längre, heha. HAHAHA så ni! Jag råka skrvia hEhA, det låter ju skitkul att säga :D, nej är för trött, detta bli bara -jättefel. Ska dessutom jobba i stallet imorgon, 7-15, yes! Så nu ska jag nog avsluta för idag, ska btw verkligen försöka hålla igång bloggen nu,,,, försöka.
 

Back to business, eller nåt

2012-07-21 @ 20:49:53
Jag har inte slutat blogga och har egentligen inte haft blogg-paus heller (höhö). Eller jo det har jag väl, men har varit bortrest, utan någon som hälst teckning så har inte kunnat uppdatera. Dock kom jag hem för typ fem dagar sedan men har haft lite personliga problem så har inte orkat, kunnat blogga. Sedan funkar ju inte blogg-appen heller.
 
Hur som, i onsdags hade jag hopp-träning. Gick käpprätt åt helvete kan jag meddela. Hästen visade upp sig från sin abosut sämsta sida, kul första gången jag tränar för Fredrik Spets också... Han måste undrat va det var för ponny asså. Hon stod på bakbena, vägra gå fram, STANNADE på en massa hinder (!!!!!!) fattar inte vad som var med henne... Hon var försej väldigt brunstig och är ju trött av betet, men ändå. (?)
 
Fredrik tyckte i alla fall att jag inte skulle analysera för mycket, utan bara jobba vidare och komma igen, - vilket jag också ska och håller på med.
 
Dian fick en dag vila men gick i går och idag svettiga dressyr-pass. Idag var hon super fin, till en början. JObba på som satan i traven från start, lite svårare i vänster men var possetiv ändå. Inget flaxande med huvet utan ganske stadigt. Tänkte att jag ska skriva ett inlägg över hur jag lägger upp Dians dressyr-träning, rider nämnligen samma varje gång eftersom hon är så pass outbildad och det är bra med kontinuilighet och igenkännade hos dessa. Desutom är det bra för mig som ryttare att ha en malla att jobba efter, då jag iallafall ibland kan hamna i situtationer där jag inte vet vad jag ska hitta på och bara rider runt utan tanke. Inte ok. Men som sagt, ska skriva ett inlägg om det, hade jag tänkt!
 
Men, när jag kom till galoppen gick det inte så bra. Hon envisas med att fatta fel och bråka, börjar flaxa och lyssnar inte, springer och stretar imot. Inte så kul nej. Kan i allafall säga att vänster-galoppen faktiskt var bättre än höger idag. Avslutade i allfall efter att jag fått igenom cirka 3-4 fattningar i båda varven.
 
Usch hur hon beter sig just nu, jag tror att det hänger i hop med att hon börjat komma in i en trots ålder plus att hon går på bete och är så fruktansvärt trött pga det, men hon trivs ändå väldigt bra där ute så det känns bra att hon har fått gå där i sommar. Tror att hon lider av någon mystiskt tröttfettjocktröttknäppjobbig sommarbetes sjukdom just nu... ;)
 
Haha här kommer en ful bild ifrån i vintras. Asså vår outfit-matchning, min min, skorna/stövlarna... Vackert somsagt.
 

Tävling

2012-07-06 @ 21:26:28
Jag är med & tävlar på nellieberntsson.se om att vinna en valfri vara hos horsemeup.se för 1000:-

Sommarhagen

2012-07-01 @ 12:39:53
IgÅr gick Dian ett markarbetes-pass som gick väldigt bra! Hon hade ett bra flyt och rullade över alla små hinder i bra tempo. Hoppade Inga svåra övningar utan mest enkla linjer och lite banhoppning.

På eftermiddagen var jag i stan med En polare<3

Just nu sitter jag vid sommarhagen och skriver från mobilen. Har bara vart ute och tagit hand om Dians mugg, nästannästan borta nu...

Ska ut senare idag och rida, hade tänkt att dian skulle få komm ut och jobba lite i naturen.

Btw, har anmält dian till en extra p&j på gården, 50cm & 60cm, det är redan nu på lördag, skojigt skojigt! :) all träning är lixom bra träning så man får ta alla tillfällen i akt!

Men vi hörs, det gör vi :) ska sola lite nu å käka vattenmelon

RSS 2.0